НАПОЛИТАНКИ

Вафел производ со крем од лешници. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: EVROPA
SKU: 110153
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Вафел производ со крем од лешници.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ