Подреди по:
Приказ:

КАРНЕКС МЕСЕН НАРЕЗОК

Производ од свинско месо во конзерва. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

ДЕГУСТО ПИЛЕШКИ МЕСЕН НАРЕЗОК

Пилешки месен нарезок во конзерва. Стерилизирана конзерва од издробено месо. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

СВИНСКИ МЕСЕН НАРЕЗОК 130г.

Свински месен нарезок во конзерва. Стерилизирана конзерва од издробено месо. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок