НЕЛИНО КИДС ЧОКОЛАДО

Фино млечно чоколадо прелиено со какао крем и житарки. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: Nelino KIDS
SKU: 110157
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Фино млечно чоколадо прелиено со какао крем и житарки.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ