НЕЛИНО КИДС ЧОКОЛАДО СО ЦРН БИСКВИТ

Фино млечно чоколадо прелиено со какао крем и црн бисквит. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: Nelino KIDS
SKU: 110160
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Фино млечно чоколадо прелиено со какао крем и црн бисквит.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ