НЕЛИНО КИДС ЧОКОЛАДО 8 ПАРЧИЊА

Фино млечно чоколадо прелиено со какао крем. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: Nelino KIDS
SKU: 110159
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Фино млечно чоколадо прелиено со какао крем.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ