НОВОСАДСКИ КОЛБАС 300г.

Процесиран производ од месо. Полутраен колбас. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: Екстра Меин
SKU: 110171
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Процесиран производ од месо. Полутраен колбас.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ