НУТЕЛА 400г.

Крем од какао и лешници. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: nutella
SKU: 110172
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Крем од какао и лешници.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ