ОВАКО ПИКАНТ ПИЛЕШКА ПАШТЕТА 95г.

Пикантна паштета од пилешко месо, фино исецкана во конзерва. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: ovako
SKU: 110175
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Пикантна паштета од пилешко месо, фино исецкана во конзерва.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ