ОКЕЈК ИНТЕГРАЛНИ КОЛАЧИЊА

Крцкав кекс со интегрално брашно и овесни снегулки делумно прелиени со какао крем. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: Jaffa
SKU: 110177
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Крцкав кекс со интегрално брашно и овесни снегулки делумно прелиени со какао крем.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ