ОРИЗОВИ ГАЛЕТИ

Производ е галети од експандиран оризи. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: benlian
SKU: 110186
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Производ е галети од експандиран оризи.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ