Подреди по:
Приказ:

БИТОЛСКА ПАВЛАКА 180г.

Ферментирана павлака со јогуртна култура. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

ПАВЛАКА ЗА ГОТВЕЊЕ 500мл.

Краткотрајна стерилизирана павлака за готвење. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

ПАВЛАКА ЗА ГОТВЕЊЕ СО 10% МАСЛЕНОСТ

Краткотрајна стерилизирана павлака за готвење. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

КИСЕЛА ПАВЛАКА СПИТИКО

Јогуртна кисела пастаризирана павлака со 20% млечна маст. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок