ПАВЛАКА ЗА ГОТВЕЊЕ 500мл.

Краткотрајна стерилизирана павлака за готвење. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: MEGGLE
SKU: 110189
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Краткотрајна стерилизирана павлака за готвење.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ