ПАСТА ЗА ЗАБИ ТРИПЛ АКТИОН

Паста за заби со тројно дејство за заштита на забите. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: Colgate
SKU: 110193
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Паста за заби со тројно дејство за заштита на забите.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ