Подреди по:
Приказ:

АРДЕАЛУЛ ПАШТЕТА

Ардеалул паштета од зеленчук посна. Вегетаријанска производ. Стерилизиран производ. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
New
33,33 ден со данок

АРГЕТА ПИЛЕШКА ПАШТЕТА 45г.

Кокошкина паштета. Стерилизиран производ од месо. Без засилувачи на вкус. Без конзерванси. Без вештачки бои. Без глутен. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

АРГЕТА ПИЛЕШКА ПАШТЕТА 95g.

Кокошкина паштета. Стерилизиран производ од месо. Без засилувачи на вкус. Без конзерванси. Без вештачки бои. Без глутен. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

ЛОВЕЧКА ПИЛЕШКА ПАШТЕТА 50 г.

Паштета од пилешко месо, фино исецкана во конзерва. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

ЛОВЕЧКА ПИЛЕШКА ПАШТЕТА 75г.

Паштета од пилешко месо, фино исецкана во конзерва. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

ПЕКАБЕСКО ЛОВЕЧКА ПИЛЕШКА ПАШТЕТА 50г.

Паштета од пилешко месо, фино исецкана во конзерва. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок