ПЕКАБЕСКО ЛОВЕЧКА ПИЛЕШКА ПАШТЕТА 50г.

Паштета од пилешко месо, фино исецкана во конзерва. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: PEKABESKO
SKU: 110195
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Паштета од пилешко месо, фино исецкана во конзерва.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ