ПЕПЕРМИНТ БОНБОНИ

Бонбони полнети со чоколадо и лешник во пакување. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: KRAŠ
SKU: 110198
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Бонбони полнети со чоколадо и лешник во пакување.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ