ПИВО ЗЛАТЕН ДАБ КЛАСИК 0,5л.

Високо квалитетно пиво со златно-жолта боја, со пријатна горчина и чист вкус, произведено од 11% пивска сладовина со содржина од 4,5 % волуменски алкохол. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: PRILEPSKA PIVARNICA
SKU: 110202
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Високо квалитетно пиво со златно-жолта боја, со пријатна горчина и чист вкус,
произведено од 11% пивска сладовина со содржина од 4,5 % волуменски алкохол.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ