ПИВО КРАЛИ МАРКО 1,5л.

Пастеризирано светло алкохолно пивосо златно-жолта боја, со пријатна горчина и чист вкус. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: PRILEPSKA PIVARNICA
SKU: 110205
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Пастеризирано светло алкохолно пивосо златно-жолта боја,
со пријатна горчина и чист вкус.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ