ПИВО СКОПСКО ИПЛ ЛИМЕНКА 0,5л.

Пастеризирано матно алкохолно пиво со три вида хмељ, златно-жолта боја и цврста бела пена. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: SKOPSKO
SKU: 110209
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Пастеризирано матно алкохолно пиво со три вида хмељ,
златно-жолта боја и цврста бела пена.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ