ПИВО СКОПСКО 0,5л.

Пастеризирано светло алкохолно пиво со златно-жолта боја и цврста бела пена. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: SKOPSKO
SKU: 110207
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Пастеризирано светло алкохолно пиво со златно-жолта боја и цврста бела пена.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ