ПИВО ТУБОРГ 0,5л.

Туборг е светло лагер пиво, кое се одликува со одмерен свеж вкус и со арома на цвеќиња и жито, но и со умерена горчливост што се чувствува во устата. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: TUBORG
SKU: 110214
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Туборг е светло лагер пиво, кое се одликува со одмерен свеж вкус
и со арома на цвеќиња и жито, но и со умерена горчливост што се чувствува во устата.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ