ПИЛЕШКА ДЕЛИКАТЕСНА ШУНКА

Полутраен термички обработена грубо иситнета барена шунка. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: MISPOL
SKU: 110215
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Полутраен термички обработена грубо иситнета барена шунка.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ