ПИЛЕШКА САЛАМА АВЕ 400г.

Полутраен термички обработен фино иситнет барен колбас. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: AVE
SKU: 110226
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Полутраен термички обработен фино иситнет барен колбас.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ