New

ПИЛЕШКИ ВИРШЛИ МЕИН

Средно чадени мазни виршли кои се веќе термички обработени. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: Екстра Меин
SKU: 110216
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Средно чадени мазни виршли кои се веќе термички обработени.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ