Подреди по:
Приказ:

ЦРВЕНА МЕЛЕНА ПИПЕРКА 100г.

Мелена црвена пиперка - блага. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

ГУРМАНО МАКЕДОНСКИ АЈВАР

Стерилизиран и пропржен производ на база на црвена пиперка, трајно подготвени за јадење. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

ОВАКО ПИКАНТ ПИЛЕШКА ПАШТЕТА 95г.

Пикантна паштета од пилешко месо, фино исецкана во конзерва. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок