ПИЦА ПЕПЕРОНИ САЛАМА 500г.

Ферментиран траен колбас сецкан на парчиња. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
SKU: 110219
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Ферментиран траен колбас сецкан на парчиња.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ