ПОСЕБНА СВИНСКА САЛАМА 400г.

Полутраен термички обработен фино иситнет барен колбас. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: Екстра Меин
SKU: 110225
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Semi-heat-treated finely chopped sausage.
The product is only available for delivery in Resen.
The product is sold in pieces.

Ознаки за производ