ПРЕМИУМ ПУТЕР

Путер со 82% масленост пакувано во фолија. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: MEGGLE
SKU: 110228
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Путер со 82% масленост пакувано во фолија.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ