ПРИЛЕПСКА ГАЗОЗА 1,5л.

Газиран ароматизиран освежителен безалкохолен пијалок со арома на круша. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: PRILEPSKA PIVARNICA
SKU: 110229
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Газиран ароматизиран освежителен безалкохолен пијалок со арома на круша.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ