ПЧЕНКА КОНЗЕРВА

Пченка шеќерец во зрно, стерилизирана во конзерва. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: PODRAVKA
SKU: 110240
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Пченка шеќерец во зрно, стерилизирана во конзерва.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ