Подреди по:
Приказ:

РОЈБОС ЧАЈ СО РИБИЗЛА

Билна мешавина која ќе го задржи карактеристичниот вкус на ројбос, доминантен, збогатен со кора од портокал, плодови од шипка и арома од рибизла. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок