Подреди по:
Приказ:

АЛПСКА САЛАМА 400г.

Полутраен термички обработен грубо иситнет барен колбас. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
New
33,33 ден со данок

ПИЛЕШКА САЛАМА АВЕ 400г.

Полутраен термички обработен фино иситнет барен колбас. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

ПОСЕБНА ПИЛЕШКА САЛАМА

Полутраен термички обработен фино иситнет барен колбас. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

ПОСЕБНА ПЕРУТНИНСКА САЛАМА

Полутраен термички обработен фино иситнет барен колбас. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

ПОСЕБНА СВИНСКА САЛАМА 400г.

Полутраен термички обработен фино иситнет барен колбас. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок