СВИС РОЛ РОЛАТ

Чоколаден ролат со јагода и крем во пакување од 200 грама. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: 7 DAYS
SKU: 110249
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Чоколаден ролат со јагода и крем во пакување од 200 грама.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ