СЕНДВИЧ КАШКАВАЛ

Кашкавал за приготвување на сендвичи. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: FAST dairy
SKU: 110250
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Кашкавал за приготвување на сендвичи.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ