Подреди по:
Приказ:

БАЛКАНСКО БЕЛО СИРЕЊЕ

Пастеризиран растителен производ. Низок холестерол. Да се чува на ладно од 2*С до 6*С. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
New
33,33 ден со данок

БИЕНО СИРЕЊЕ

Полномасно тврдо сирење. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

БИЕНО СИРЕЊЕ ВЕМИЛК

Полномасно тврдо сирење. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

ШАРСКО БИЕНО СИРЕЊЕ ЕКОШАРР

Биено сирење произведено од полномасно пастеризирано млеко. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

ШАРПЛАНИНСКИ ПРОИЗВОД

Шарпланински производ урда 400г. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

ШАРПЛАНИНСКО КРАВЈО СИРЕЊЕ

Традиционалното бело саламурено сирење се произведува од свежо пастеризирано кравјо млеко со додаток на уникатна стартер култура, сирило и сол. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок