СИЈАЛИЦА ДАУТИ 200W

Обична сијалица со топло бела светлина. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: DAUTI
SKU: 110251
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Обична сијалица со топло бела светлина.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ