СИЈАЛИЦА ЕНЕРЏИ СЕЈВ

Економична сијалица со топло бела светлина. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: TORCH
SKU: 110252
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Економична сијалица со топло бела светлина.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ