СОК ШУМСКО ОВОШЈЕ ВИВА

А, Ц, Е шумско овошје. Негазиран безалкохолен пијалак од концентрирани мешани овошни сокови збогатен со витамини А, Ц, Е.Пастериризан, без конзерванси. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: VIVA
SKU: 110263
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

А, Ц, Е шумско овошје. Негазиран безалкохолен пијалак од концентрирани мешани овошни сокови
збогатен со витамини А, Ц, Е.Пастериризан, без конзерванси.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ