СОЛНА КИСЕЛИНА

Солна киселина за домаќинство. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: Алкалоид А.Д. Скопје
SKU: 110264
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Солна киселина за домаќинство.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ