СРЕДСТВО ЗА ОДМАСТУВАЊЕ ЦИФ

Средство за одмастување, чистење и враќање на сјајот на површините во домот или работната просторија. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: Cif
SKU: 110269
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Средство за одмастување, чистење и враќање на сјајот
на површините во домот или работната просторија.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ