СРЕДСТВО ЗА САДОВИ АБЦ

Концентрирано средство за миење на садови е формулирано на база на специјално одбрани биоразградливи површинско-активни метерии со висок квалитет. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: ABC
SKU: 110270
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Концентрирано средство за миење на садови е формулирано на база на специјално одбрани
биоразградливи површинско-активни метерии со висок квалитет.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ