ТЕЧЕН ДЕТЕРГЕНТ БЕКУТАН

Бекутан течен детергент за перење облека. Новиот течен детергент Becutan е ефикасен против нечистотијата,а неговата блага формулација збогатена со ензими, која ги отстранува дамките од облеката, истовремено е нежна за детската кожа. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: Becutan
SKU: 110284
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Бекутан течен детергент за перење облека. Новиот течен детергент Becutan е ефикасен против нечистотијата,а неговата блага формулација збогатена со ензими, која ги отстранува дамките од облеката, истовремено е нежна за детската кожа.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ