ТОМАТЕЛО ДОМАТЕН СОС

Доматен сос со зачини за гулаш и паприкаш. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: NECTAR
SKU: 110290
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Доматен сос со зачини за гулаш и паприкаш.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ