ТОМИ МАЈОНЕЗ 235г.

Деликатесен производ содржи рафиниранотосончогледово масло, жолчки и специјална комбинација на зачини. Произ водот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: Nestle
SKU: 110291
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Деликатесен производ содржи рафиниранотосончогледово масло,
жолчки и специјална комбинација на зачини.
Произ водот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ