ТОПЕНО СИРЕЊЕ

Топено сирење во пакување од 8 парчиња. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: SERTOP TYCHY
SKU: 110294
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Топено сирење во пакување од 8 парчиња.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ