Подреди по:
Приказ:

АЛКАЛАКС ЧАЈ

Чај во филтер кесички. Чајот содржи лист од сена или популарно кај народот познат како мајчин лист, чајот се користи за олеснување на дефекацијата (столицата). Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
New
33,33 ден со данок

РОЈБОС ЧАЈ СО РИБИЗЛА

Билна мешавина која ќе го задржи карактеристичниот вкус на ројбос, доминантен, збогатен со кора од портокал, плодови од шипка и арома од рибизла. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок