ТОРТИНА РОЛАТ 265г.

Чоколаден кекс со чоколаден крем, 12 парчиња. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: Vincini
SKU: 110295
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Чоколаден кекс со чоколаден крем, 12 парчиња.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ