ТУТКУ КОЛАЧИЊА

Тутку мозаичен бисквит полнет со какао крем. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: Eti
SKU: 110298
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Тутку мозаичен бисквит полнет со какао крем.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ