ФРАНЦУСКО БЕЛО СИРЕЊЕ

Пастеризиран растителен производ. Низок холестерол. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парчиња.
Производител: La Vache de Paris
SKU: 110305
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Пастеризиран растителен производ.
Низок холестерол.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парчиња.

Ознаки за производ