ФУСИЛИ 500г.

Тестенини од пченично дурум брашно. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: DIVELLA
SKU: 110306
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Тестенини од пченично дурум брашно.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ